Home » Hygiëne/Gezondheid

De Permanent Make Up Studio hygiëne

De Permanent Make Up Studio hecht veel waarde aan hygiëne. Het is belangrijk dat er volgens de GGD regels gewerkt wordt wat voor zowel uw als mijn gezondheid van belang is. Alle materialen die gebruikt worden zijn voorzien van de nodige UN nummers, RVG nummers en CU keurmerk.

GGD keuring en veiligheid

De Permanent Make Up Studio heeft elke 3 jaar de wettelijke GGD keuring waarbij een GGD medewerker van begin tot eind met een behandeling mee kijkt. Hierbij wordt er gekeken of alle hygiëne regels exact uitgevoerd worden.

Permanent make up GGD keuring
De permanent Make Up wegwerp Naaldmodule
Het rijksinstituut voor volksgezondheid en milieu
Veilige naald module

De Permanent Make Up Studio werkt uitsluitend met de veilige naald modules die per stuk steriel verpakt zijn en na eenmalig gebruik direct in de naaldcontainer gaan voor vernietiging.

Hygiënerichtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid

Voor de behandeling moet u op de hoogte zijn van de hygiënerichtlijnen voor permanente make up. Deze zijn in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, door Welzijn en Sport opgesteld door het landelijk centrum hygiëne en veiligheid. Het document is erg lang en daarom heeft De Permanent Make Up Studio het belangrijke hoofdstuk 8 er voor u uit gehaald.

Bekijk of download hieronder De Permanent Make Up Studio hygiënerichtlijnen (RIVM document):

Open hier de Hygiënerichtlijnen

laat google review achter
qr-code SCAN de permanent make up studio review

© Copyright 2018 De Permanent make up Studio
All rights reserved / Privacy policy