Home » Hygiëne/Gezondheid » Veilige inkt

Veilige inkt voor permanent make up

Permanent make up meest gebruikte inkt bestaat uit anorganische ijzeroxide verbindingen en ons lichaam heeft een complex ijzermetabolisme die deze stoffen langzaam kan afbreken en daarom zal de pigmentatie ook langzaam vervagen. De meeste tatoeage (tattoo) inkt wordt vervaardigd van koolstof of organische kleurstoffen die ons lichaam niet kan afbreken en daarom zal een tatoeage ook echt permanent zijn.

Veilige PMU inkt

Natuurlijk voldoen wij aan de nieuwe veilige inkt en hygiëne richtlijnen van 2022. Er zijn diverse merken inkt op de markt die in het nieuws zijn gekomen omdat ze schadelijk voor de gezondheid zouden zijn (kankerverwekkend). De pigmenten waarmee De Permanent Make Up Studio werkt zijn van Ecuri en zijn 100% goedgekeurd door De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Let hier goed op voordat u een besluit om permanent make up te nemen en vraag hier naar!

De inkt van “Ecuri”  staat als “veilig” bevonden in de hieronder getoonde lijst, kijk voor de gehele lijst op de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit  site.

Inkt testen
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over veilige inkt.
laat google review achter
qr-code SCAN de permanent make up studio review

© Copyright 2018 De Permanent make up Studio
All rights reserved / Privacy policy