Home » Info » Over mij

De Permanent Make Up Studio heet u van harte welkom!

 

Mijn naam is Robin Staal en ben de oprichter van De Permanent Make Up Studio. Ik sta altijd klaar voor een nieuwe uitdaging op het gebied van permanent make up (pmu) wenkbrauwen en eyeliners en ga mee met de nieuwste technieken en ontwikkelingen hiervoor. Dit is echt een leuk beroep en ik werk dan ook met veel passie en plezier aan elke nieuwe opdracht die ik krijg.

Als we het over permanent make up in het gezicht hebben dan wil men “precisie” “millimeterwerk” “creativiteit” “symmetrie” en “perfectie”. Ik zie permanent make up niet zomaar als een tattoo of een tekening, het moet een echt kunstwerkje worden dat goed bij de klant past. 

Met mijn verleden als goudsmid en daarna jaren werkzaam geweest te zijn als diamantslijper heb ik creatief, symmetrisch en op de honderdste millimeter met een zeer vaste hand leren werken. Dat was een goede grondlegger na het behalen van mijn permanent make up diploma om De Permanent Make Up Studio op te richten.

Ik ben altijd al een “Pietje-precies” geweest en dat komt nu goed tot uiting in mijn huidige werk als permanent make up specialist en ik ben dan ook erg blij dat ik dit vak nu met veel plezier kan uitoefenen.

Heeft u pigment problemen? De Permanent Make Up Studio en Ecuri hebben een nieuw bedrijf opgestart dat geheel gericht is in het verhelpen van pigment problemen, bekijk hier onze “Permanent make up herstel” pagina.

 

Met vriendelijke groet,

Robin Staal

Robin Staal van De Permanent Make Up Studio

© Copyright 2018 De Permanent make up Studio
All rights reserved / Privacy policy