Home » Info » Over mij

De Permanent Make Up Studio heet u van harte welkom!

Mijn naam is Robin Staal en ben de oprichter van De Permanent Make Up Studio. Ik sta altijd klaar voor een nieuwe uitdaging op het gebied van permanent make up (pmu) wenkbrauwen en eyeliners en ga mee met de nieuwste technieken en ontwikkelingen hiervoor. Dit is echt een leuk beroep en ik werk dan ook met veel passie en plezier aan elke nieuwe opdracht die ik krijg.

Als we het over permanent make up in het gezicht hebben dan wil men “precisie” “millimeterwerk” “creativiteit” “symmetrie” en “perfectie”. Ik zie permanent make up niet zomaar als een tattoo of een tekening, het moet een echt kunstwerkje worden dat goed bij de klant past. 

Met mijn verleden als goudsmid en daarna jaren werkzaam geweest te zijn als diamantslijper heb ik creatief, symmetrisch en op de honderdste millimeter met een zeer vaste hand leren werken. Dat was een goede grondlegger na het behalen van mijn permanent make up diploma om De Permanent Make Up Studio op te richten.

Ik ben altijd al een “Pietje-precies” geweest en dat komt nu goed tot uiting in mijn huidige werk als permanent make up specialist en ik ben dan ook erg blij dat ik dit vak nu met veel plezier kan uitoefenen.

Heeft u pigment problemen? De Permanent Make Up Studio en Ecuri hebben een nieuw bedrijf opgestart dat geheel gericht is in het verhelpen van pigment problemen, bekijk hier onze “Permanent make up herstel” pagina.

Met vriendelijke groet,

Robin Staal

Robin Staal van De Permanent Make Up Studio
Christel du Crocq
Christel du Crocq
2022-06-13
Geverifieerde
Dankjewel Robin, je hebt mij mooie, natuurlijke wenkbrauwen gegeven. Daarbij geef je duidelijk uitleg over het tatoeëren en de wijze waarop je het aanpakt. Naast een professionele aanpak zorg je ook voor een prettige en ontspannen sfeer! Top!
Esmee Ramdien
Esmee Ramdien
2022-06-13
Geverifieerde
Namens mijn moeder: Na veel reviews gelezen te hebben kwam ik uit bij Robin. Robin had tijdens intake gesprek uitgebreid verteld hoe pmu werkt. Samen hebben we wenkbrauwmodel uitgezocht. Robin nam alle tijd om te laten zien wat wel en niet bij mij stond. 2weken later stond ik buiten met met hele natuurlijke wenkbrauwen. Precies zoals ik zoals graag wilde.
Suzanne Hendriks
Suzanne Hendriks
2022-06-01
Geverifieerde
Via een vriendin ben ik bij De permanent make-up studio terecht gekomen. Mijn wenkbrauwharen zijn uitgevallen en ik heb geen makkelijke huid. En nu heb ik weer mooie wenkbrauwen. Geen kaal gezicht meer als ik wakker wordt. Robin is heel perfectionistisch en is duidelijk met wat mogelijk is om mooie wenkbrauwen te zetten. Echt Top!
jack brown
jack brown
2022-05-17
Geverifieerde
Rilana Peeters
Rilana Peeters
2022-05-06
Geverifieerde
Super mooi geworden. Het valt zelfs niemand op zo natuurlijk en zacht is het geworden. Trek er wel wat uurtjes voor uit. Robin is tot in de puntjes precies.
Linda Baron
Linda Baron
2022-04-20
Geverifieerde
De service en de behandeling ben ik heel tevreden over. Ik gebruik niet veel make up en wilde een natuurlijk resultaat. Robin keek goed naar wat bij me zou passen en het resultaat ben ik elke dag weer super blij mee. Voor de jaarlijkse touch-up ga ik zeker weer naar Robin en zou hem ook aan iedereen aanraden.
Saskia Alvarez Nielen
Saskia Alvarez Nielen
2022-04-06
Geverifieerde
Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen, gelukkig kan ik dat nu zeggen! ! Ik heb namelijk geen makkelijke huid, de eerste keer bleef er bijna niets staan. Komt goed zei Robin, niet getreurd! En hij heeft gelijk gehad, met wat extra aandacht en tijd staan ze er nu Super mooi op! Bedankt Robin voor je geduld en vertrouwen, hopelijk pas tot volgend jaar 🙂
Ingrid Heijnen
Ingrid Heijnen
2022-03-23
Geverifieerde
Na wat reviews gelezen te hebben, was ik Overtuigd dat ik bij Robin moest zijn voor mijn wenkbrauwen. Ik kreeg eerst een intake, waarbij hij alle tijd nam om het een en ander uit te leggen en te testen welke ‘nieuwe’ wenkbrauw nou het beste bij mij zou passen. Volledig overtuigd dat ik bij het juiste adres was, heb ik meteen een afspraak gemaakt. Een dag van te voren kreeg ik nog een berichtje met een herinnering, dat ik niet moest vergeten verdovende crème te halen. Bij deze alvast een advies: Dik opsmeren, dat had ik niet goed gedaan, maar moet zeggen de pijn valt mee. Na 1,5 uur had ik dan mijn nieuwe wenkbrauwen. Eerst nog een beetje donkerder, maar na een week precies goed. Ik ben heel blij met het resultaat en kan Robin echt aanbevelen!
jolanda vergaij
jolanda vergaij
2022-03-23
Geverifieerde
Mirjam Everhard
Mirjam Everhard
2022-03-22
Geverifieerde
Robin is een vakman! De uitleg voorafgaand aan de behandeling was zeer uitgebreid. Je wordt op je gemak gesteld en bovendien is Robin een gezellige prater. Hij werkt nauwkeurig en heeft oog voor detail. Mijn wenkbrauwen zijn erg mooi geworden. Ik ben er blij mee. De onderhoudsbehandeling voor volgend jaar is al geboekt. Kortom ik ben super tevreden. En ook niet onbelangrijk, er wordt zeer hygiënisch gewerkt in zijn mooie salon. Echt een aanrader!
Google reviews
laat google review achter

© Copyright 2018 De Permanent make up Studio
All rights reserved / Privacy policy