Home » Info » Over mij

De Permanent Make Up Studio heet u van harte welkom!

Mijn naam is Robin Staal en ben de oprichter van De Permanent Make Up Studio. Ik sta altijd klaar voor een nieuwe uitdaging op het gebied van permanent make up (pmu) wenkbrauwen en eyeliners en ga mee met de nieuwste technieken en ontwikkelingen hiervoor. Dit is echt een leuk beroep en ik werk dan ook met veel passie en plezier aan elke nieuwe opdracht die ik krijg.

Als we het over permanent make up in het gezicht hebben dan wil men “precisie” “millimeterwerk” “creativiteit” “symmetrie” en “perfectie”. Ik zie permanent make up niet zomaar als een tattoo of een tekening, het moet een echt kunstwerkje worden dat goed bij de klant past. 

Met mijn verleden als goudsmid en daarna jaren werkzaam geweest te zijn als diamantslijper heb ik creatief, symmetrisch en op de honderdste millimeter met een zeer vaste hand leren werken. Dat was een goede grondlegger na het behalen van mijn permanent make up diploma om De Permanent Make Up Studio op te richten.

Ik ben altijd al een “Pietje-precies” geweest en dat komt nu goed tot uiting in mijn huidige werk als permanent make up specialist en ik ben dan ook erg blij dat ik dit vak nu met veel plezier kan uitoefenen.

Heeft u pigment problemen? De Permanent Make Up Studio en Ecuri hebben een nieuw bedrijf opgestart dat geheel gericht is in het verhelpen van pigment problemen, bekijk hier onze “Permanent make up herstel” pagina.

Met vriendelijke groet,

Robin Staal

Robin Staal van De Permanent Make Up Studio
Uitstekend
Gebaseerd op 199 recensies
Lydia Jager
Lydia Jager
2024-07-08
Vandaag de nabehandeling gehad voor mijn eyeliner. En wauw, wat zit het er mooi en strak op! Ik ben bij Robin uitgekomen door iemand te zoeken die echt strak, netjes en hygiënisch te werk gaat. De recencies hier spreken voor zich. Voor mij is het 1,5 uur heen en terug rijden meer dan waard. Robin is echt een vakman! Communicatie per mail heel fijn en snel. Tijdens de behandeling een leuk gesprek ter afleiding. Hij is super secuur op zijn eigen werk wat een prachtig resultaat geeft. Dus zoek niet verder als je permanente eyeliner wil, hier moet je zijn!
Esther
Esther
2024-07-01
Geweldig nauwkeurig en vriendelijk! Erg blij met het resultaat!
Luna Wehnes
Luna Wehnes
2024-06-26
Heel erg blij met het resultaat!! Leuke salon en vriendelijk man, weet zeker wat ie doet! Aanrader!!
Viola Ravesteijn
Viola Ravesteijn
2024-06-23
Ik kwam de 1e keer bij Robin voor het zetten van eyeliner. Prachtig resultaat, heel subtiel en vakkundig gezet. Ben nu voor mijn wenkbrauwen geweest. Wederom zeer tevreden, Robin neemt echt de tijd voor je. Na 2 uur ging ik de deur van deze mooie salon uit met een paar prachtige wenkbrauwen.
Charis Roosendaal
Charis Roosendaal
2024-06-17
Voor een 2e keer bij Robin geweest! Een zeer fijne en hygiënische werkomgeving. Wenkbrauwen voor permanente make-up laten zetten. Een natural mooie look. De behandeling wordt erg secuur gezet en goede informatie uitwisseling! Weer blij met het resultaat 😀
Tessa Van Den Berg
Tessa Van Den Berg
2024-06-11
Veel positieve reviews gelezen over De Permanente Make up Studio. Dat het ook nog voor mij in de buurt is extra fijn. Meteen bij binnenkomst een fijn en goed gevoel bij Robin, heel vriendelijk en deskundig. Een fijne intake gehad en de beste vorm wenkbrauwen uitgekozen en besproken wat het beste te doen met de rode kleur in mijn wenkbrauwen. Ik heb nu 1 laser sessie voor de wenkbrauwen gehad, en op aanraden van Robin om het beste resultaat uiteindelijk te krijgen, komt er nog 1 laser sessie. Hij geeft dit echt als advies en ik volg dat graag op want hij heeft veel verstand ervan! Robin neemt ook echt de tijd voor je en legt alles duidelijk uit. Ik kan niet wachten tot ik over een paar maandjes eindelijk een mooie vorm en kleur wenkbrauwen heb !
rob
rob
2024-06-11
Ik ben heel erg tevreden met het resultaat Van mijn wenkbrauwen Monique
Rina De Boer
Rina De Boer
2024-05-26
Ben hier gekomen door een vriendin, de behandeling is erg professioneel en de nazorg is van hoge kwaliteit. De sfeer hier is erg gemoedelijk. Ik kan iedereen aanraden hier een behandeling te laten doen . Mvg Rina de Boer
Kyra Koene
Kyra Koene
2024-05-24
1,5 jaar geleden PMU laten zetten, laatst een touch up. Zeer tevreden over het resultaat!
Marijke Becker
Marijke Becker
2024-05-19
Robin heeft bij bij 2 jaar geleden prachtige wenkbrauwen gezet waar ik nog heel tevreden over ben. Daarom hebben nu ook eyeliner door hem laten doen. Ik vond het heel spannend maar ook nu heeft hij het weer heel zorgvuldig en mooi gedaan. Ik ben er blij mee
Google reviews
laat google review achter
qr-code SCAN de permanent make up studio review

© Copyright 2018 De Permanent make up Studio
All rights reserved / Privacy policy