Home » Info » Over mij

De Permanent Make Up Studio heet u van harte welkom!

Mijn naam is Robin Staal en ben de oprichter van De Permanent Make Up Studio. Ik sta altijd klaar voor een nieuwe uitdaging op het gebied van permanent make up (pmu) wenkbrauwen en eyeliners en ga mee met de nieuwste technieken en ontwikkelingen hiervoor. Dit is echt een leuk beroep en ik werk dan ook met veel passie en plezier aan elke nieuwe opdracht die ik krijg.

Als we het over permanent make up in het gezicht hebben dan wil men “precisie” “millimeterwerk” “creativiteit” “symmetrie” en “perfectie”. Ik zie permanent make up niet zomaar als een tattoo of een tekening, het moet een echt kunstwerkje worden dat goed bij de klant past. 

Met mijn verleden als goudsmid en daarna jaren werkzaam geweest te zijn als diamantslijper heb ik creatief, symmetrisch en op de honderdste millimeter met een zeer vaste hand leren werken. Dat was een goede grondlegger na het behalen van mijn permanent make up diploma om De Permanent Make Up Studio op te richten.

Ik ben altijd al een “Pietje-precies” geweest en dat komt nu goed tot uiting in mijn huidige werk als permanent make up specialist en ik ben dan ook erg blij dat ik dit vak nu met veel plezier kan uitoefenen.

Heeft u pigment problemen? De Permanent Make Up Studio en Ecuri hebben een nieuw bedrijf opgestart dat geheel gericht is in het verhelpen van pigment problemen, bekijk hier onze “Permanent make up herstel” pagina.

Met vriendelijke groet,

Robin Staal

Robin Staal van De Permanent Make Up Studio
Gebaseerd op 123 recensies.
jack brown
jack brown
2022-07-27
Geverifieerd
Hij is echt de beste 1 behandeling ik was er vanaf pm bij mijn snor wel 2 maanden geduld hebben voordat je uit eindelijk resultaat ziet echeenaanrader
Cecilia Ulehake
Cecilia Ulehake
2022-07-26
Geverifieerd
Na lang wikken en wegen toch besloten om pmu wenkbrauwen te nemen. Vooraf goed gekeken naar de verschillende opties en resultaten. Uiteindelijk terecht gekomen bij Robin en ik heb er zeker geen spijt van. Robin werkt zeer nauwkeurig, hygiënisch, is rustig en luistert naar de wensen van de klant. Ook geeft hij aan wat een betere optie kan zijn en hoe dat eruit zal zien. Hij ziet al snel wat voor huidtype je hebt en gaat voorzichtig te werk. Al met al ruim twee uurtjes in de stoel gelegen maar ik ben zeer tevreden met het resultaat. Over een paar weken heb ik een vervolgbehandeling staan om de puntjes op de "i" te zetten. Tot september en een fijne vakantie toegewenst!
Caitlin De Vries
Caitlin De Vries
2022-07-12
Geverifieerd
Sandra Ramdien
Sandra Ramdien
2022-07-09
Geverifieerd
Ik heb deze week na lang zoeken bij Robin mijn wenkbrauwen laten doen. Robin heeft precies gedaan zoals ik het graag wilde. Ik raad aan om bij Robin wenkbrauwen te laten zetten. Hij neemt alle tijd en doet zijn werk met zoveel passie. Helemaal TOP! Kom zeker weer terug.
F E
F E
2022-07-08
Geverifieerd
Ik wilde geen harde opvallende wenkbrauwen meer terug zoals een andere Studio ze had gezet en Robin heeft ze daarom eerst zeer snel verwijderd met de laser. Daarna moest ik 8 weken wachten en heeft Robin zeer mooie natuurlijke wenkbrauwen gezet en bij de nabehandeling de laatste puntjes bijgewerkt! Ben weer helemaal mooi, en so happy👌
Christel du Crocq
Christel du Crocq
2022-06-13
Geverifieerd
Dankjewel Robin, je hebt mij mooie, natuurlijke wenkbrauwen gegeven. Daarbij geef je duidelijk uitleg over het tatoeëren en de wijze waarop je het aanpakt. Naast een professionele aanpak zorg je ook voor een prettige en ontspannen sfeer! Top!
Esmee Ramdien
Esmee Ramdien
2022-06-13
Geverifieerd
Namens mijn moeder: Na veel reviews gelezen te hebben kwam ik uit bij Robin. Robin had tijdens intake gesprek uitgebreid verteld hoe pmu werkt. Samen hebben we wenkbrauwmodel uitgezocht. Robin nam alle tijd om te laten zien wat wel en niet bij mij stond. 2weken later stond ik buiten met met hele natuurlijke wenkbrauwen. Precies zoals ik zoals graag wilde.
Suzanne Hendriks
Suzanne Hendriks
2022-06-01
Geverifieerd
Via een vriendin ben ik bij De permanent make-up studio terecht gekomen. Mijn wenkbrauwharen zijn uitgevallen en ik heb geen makkelijke huid. En nu heb ik weer mooie wenkbrauwen. Geen kaal gezicht meer als ik wakker wordt. Robin is heel perfectionistisch en is duidelijk met wat mogelijk is om mooie wenkbrauwen te zetten. Echt Top!
Rilana Peeters
Rilana Peeters
2022-05-06
Geverifieerd
Super mooi geworden. Het valt zelfs niemand op zo natuurlijk en zacht is het geworden. Trek er wel wat uurtjes voor uit. Robin is tot in de puntjes precies.
Linda Baron
Linda Baron
2022-04-20
Geverifieerd
De service en de behandeling ben ik heel tevreden over. Ik gebruik niet veel make up en wilde een natuurlijk resultaat. Robin keek goed naar wat bij me zou passen en het resultaat ben ik elke dag weer super blij mee. Voor de jaarlijkse touch-up ga ik zeker weer naar Robin en zou hem ook aan iedereen aanraden.
Google reviews
laat google review achter

© Copyright 2018 De Permanent make up Studio
All rights reserved / Privacy policy