Home » Info » Over mij

De Permanent Make Up Studio heet u van harte welkom!

Mijn naam is Robin Staal en ben de oprichter van De Permanent Make Up Studio. Ik sta altijd klaar voor een nieuwe uitdaging op het gebied van permanent make up (pmu) wenkbrauwen en eyeliners en ga mee met de nieuwste technieken en ontwikkelingen hiervoor. Dit is echt een leuk beroep en ik werk dan ook met veel passie en plezier aan elke nieuwe opdracht die ik krijg.

Als we het over permanent make up in het gezicht hebben dan wil men “precisie” “millimeterwerk” “creativiteit” “symmetrie” en “perfectie”. Ik zie permanent make up niet zomaar als een tattoo of een tekening, het moet een echt kunstwerkje worden dat goed bij de klant past. 

Met mijn verleden als goudsmid en daarna jaren werkzaam geweest te zijn als diamantslijper heb ik creatief, symmetrisch en op de honderdste millimeter met een zeer vaste hand leren werken. Dat was een goede grondlegger na het behalen van mijn permanent make up diploma om De Permanent Make Up Studio op te richten.

Ik ben altijd al een “Pietje-precies” geweest en dat komt nu goed tot uiting in mijn huidige werk als permanent make up specialist en ik ben dan ook erg blij dat ik dit vak nu met veel plezier kan uitoefenen.

Heeft u pigment problemen? De Permanent Make Up Studio en Ecuri hebben een nieuw bedrijf opgestart dat geheel gericht is in het verhelpen van pigment problemen, bekijk hier onze “Permanent make up herstel” pagina.

Met vriendelijke groet,

Robin Staal

Robin Staal van De Permanent Make Up Studio
Gebaseerd op 137 recensies
Sylvana
Sylvana
2023-01-09
Mijn Brows zien er prachtig uit, happy!! Bedankt Robin. Groet Sylvana.
Rilana Peeters
Rilana Peeters
2022-12-12
Eyeliner bij laten werken. Laatste keer was 10 jaar geleden. Zoals de vorige keer super blij mee. Ook een kleine touch-up gekregen van de wenkbrauwen. Super mooi geworden. Het valt zelfs niemand op zo natuurlijk en zacht is het geworden. Trek er wel wat uurtjes voor uit. Robin is tot in de puntjes precies.
Miranda Busman-van der Meer
Miranda Busman-van der Meer
2022-12-06
Heel erg blij met de permanente make-up van mijn wenkbrauwen!!
Anne Geerling
Anne Geerling
2022-11-30
Heb mijn wenkbrauwen laten doen . Ben zeer tevreden. Mooi gedaan door Robin . Zeer aan te bevelen . Leuk behandeld .
fatima Herf
fatima Herf
2022-11-10
Hallo iedereen...ik ben op 8 november 2022 voor het eerst bij Robin Staal geweest op de klokbaai 30 Zaandam....en ik ben Supertevreden...de warmte ontvangst....de uitgebreide tijd die hij voor zijn clientèle neemt...En de proffessionele behandelingen die hij verricht....In 1 woord Topklasse...en toegankelijk voor vrijwel iedereen...gezien de bescheiden prijzen die hij handhaafd...een welverdiende dikke 9....👌....Groetjes Fatima uit Zaandam...
Ria de Graaff
Ria de Graaff
2022-11-04
Mijn wenkbrauwen hadden een vreemde kleur grijs gekregen. Die Robin heeft verwijderd met de laser. Na een paar weken wachten heeft hij mooie bruine wenkbrauwen gezet. Waar ik heel blij mee ben
Geeta Gopisingh
Geeta Gopisingh
2022-11-02
Ben naar Robin geweest voor eyeliners boven en onder mijn ogen. En hij heeft het top gedaan! Heel mooi en netjes gezet. Hij geeft goede adviezen wat wel en niet mooi zou staan. Ben super tevreden!
hetty dek
hetty dek
2022-10-27
Echt super mooi geworden. Ik ben 65 jaar en het valt niemand op… het ziet er dus heel natuurlijk uit.
Nina Mans
Nina Mans
2022-10-24
Super blij en tevreden met mijn permanente eyeliner!!!!
Truke Haanraadts
Truke Haanraadts
2022-10-12
Heel mooi en natuurlijk geworden. Ietsje rode kleurtint erin. Past precies bij mijn haarkleur. Ik was zelfs in 1x klaar. Hoefde geen nabehandeling na een maand. Geen korstjes of jeuk na de behandeling gekregen. En de kleur dus niet vervaagd
Google reviews
laat google review achter
qr-code SCAN de permanent make up studio review

© Copyright 2018 De Permanent make up Studio
All rights reserved / Privacy policy