Home » Info » Uw eerste behandeling

Uw eerste permanent make up behandeling

Permanent make up begint een paar dagen voor het bezoek aan de studio met het lezen van het toestemmingsformulier om te controleren of u aan de behandeling mag beginnen. Als u aan alle punten voldoet is het verstandig dat u de hygiëne richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) even doorleest. Op de dag van de behandeling beginnen we met het invullen van het toestemmingsformulier en daarna zal de kleur en uw persoonlijke wensen besproken worden. In dit gesprek vertel ik u ook wat u verder moet weten over permanent make up en wat de belangrijke punten zijn. Daarna zal er gekeken worden of u een koel/midden of warm type bent doormiddel van diverse persoonlijke factoren en aan de hand daarvan zal de kleur bepaald worden voor de pigmentatie.

Dan is het moment gekomen dat uw ogen op de foto gaan (naderhand wordt er weer een foto van u gemaakt) dit is heel belangrijk omdat we dan na de behandeling goed het verschil kunnen zien. Uw wenkbrauwen en/of eyeliner worden in overleg met u voorgetekend zodat u kunt zien hoe ze uiteindelijk zullen gaan worden. Daarna kunnen we pas beginnen met het echt pigmenteren van uw wenkbrauwen of eyeliner.

De permanent make up studio eerste behandeling

Hoeveel permanent make up behandelingen heb ik nodig?

Om tot een perfect resultaat te komen zijn er tussen de één en drie behandelingen nodig, na de eerste behandeling zal ongeveer 30 tot 40 % van de gemaakte pigmentatie verdwijnen binnen de eerste vier weken. Bij de tweede behandeling zullen alle vervaagde plekken weer aangevuld worden die weg zijn gevallen na de eerste behandeling en alles weer opgefrist worden en ” de puntjes op de i ” gezet worden, daarna is 95 % van onze klanten zeer tevreden en hoeft niet meer terug te komen.

Meestal staat de eyeliner er in één keer goed op maar soms is er een kleine tweede behandeling nodig.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over uw eerste permanent make up behandeling.

laat google review achter
qr-code SCAN de permanent make up studio review

© Copyright 2018 De Permanent make up Studio
All rights reserved / Privacy policy