Home » Info » Mooie permanent make up

Mooie permanent make up wenkbrauwen en eyeliner

Natuurlijke of opzichtige wenkbrauwen? Het lichaam heeft bepaalde contouren en zo ook de wenkbrauwen en de wimpers, niemand is geboren met strakke perfecte wenkbrauwen en wimpers. Niemand zijn gezicht is symmetrisch al denken veel mensen dat wel, en toch wil bijna iedereen perfecte en strakke symmetrische wenkbrauwen…waarom eigenlijk? Bij weinig mensen staan de zeer strakke wenkbrauwen erg mooi, en toch wil bijna iedereen ze hebben. Bij de meeste mensen is het wellicht mooier om niet te strak te gaan en hele kleine onevenheden in de wenkbrauw te maken zodat het net lijkt of je geboren bent met zulke prachtige wenkbrauwen en dat andere mensen niet zien dat ze gepigmenteerd zijn. Vaak worden er heel strak naast elkaar met een lichte boog haartjes gepigmenteerd die van onder in de wenkbrauw tot boven in de wenkbrauw lopen, dit is vaak goed te zien bij de Microblading/mesjes techniek. Bij een echte wenkbrauw zullen er bij de aanzet (beginpunt bij de neus) enkele haartjes bijna recht omhoog groeien (allemaal verschillende lengtes en niet dezelfde lengte zoals er vaak bij permanent make up te zien is) maar al na enkele millimeters zullen deze geleidelijk in het verlengde van de wenkbrauw gaan staan en een dikkere laag haartjes vormen.

Wenkbrauwen natuurlijk over laten komen

Het maken van een mooie en natuurlijk uitziende “look” is een echt specialisme. Regelmatig zien wij wenkbrauwen die te dik gepigmenteerde haartjes strak naast elkaar hebben of een ingekleurde dikke streep is. Vaak wordt er een hele wenkbrauw gepigmenteerd op een wenkbrauw die al 50% eigen haartjes heeft, dit zal vaak tot gevolg hebben dat er donkere en lichte plekken komen in de wenkbrauw. Het is vaak mooier en natuurlijker als er alleen op de plekken een behandeling plaats vind waar geen eigen haartjes zitten of op de dun behaarde plekken zeer lichte haartjes erbij pigmenteren die dan voor een vollere of donkere look zorgen.

PMU en epileren?

LET OP! Er gaat niets boven uw eigen haar, epileer dan ook niet te veel weg. Eigen haar is altijd het mooist! Voor personen die helemaal geen wenkbrauwen meer hebben zullen wij dus een gehele wenkbrauw op maat maken met de schaduw techniek en/of de hairstrokes techniek die 100% past bij die persoon en vooral niet te opzichtig is.

Niet natuurlijke PMU
Veel te rode pigment gebruikt voor deze huid
Haartjes niet natuurlijk gepigmenteerd
Te donker gepigmenteerd
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van mooie permanent make up.
laat google review achter
qr-code SCAN de permanent make up studio review

© Copyright 2018 De Permanent make up Studio
All rights reserved / Privacy policy