Eyeliner infralash

De infralash eyeliner geeft u een natuurlijke uitstraling doordat deze subtiel tussen de wimpers wordt aangebracht. De meeste mensen zullen met deze techniek niet zien dat u permanent make up heeft.
Eigenschappen van de infralash eyeliner:  
  • Volle wimpers
  • Dun lijntje
  • Tussen de wimpers
  • Natuurlijke look
  • Sprekende ogen
De Infralash eyeliner
De infralash eyeliner is een zeer dun lijntje wat meestal niet boven of onder uw wimpers gepigmenteerd wordt maar tussen uw wimper haartjes doormiddel van allemaal minuscule stipjes. Door deze techniek is het niet een echt opvallende permanent make up omdat het geen echt lijntje is dat u ziet. Deze techniek geeft een zeer mooie opvulling die uw wimpers veel voller doen lijken en u vooral een zeer natuurlijke sprankelende blik geeft. De techniek tussen de wimpers kan alleen maar bereikt worden doormiddel van permanent make up, dit is mogelijk doordat de naald een dikte van 0,2 mm heeft en hierdoor heel nauwkeurig tussen de haartjes kan komen. Als u gewend bent met een potlood te tekenen dan weet u dat tussen de wimpers een lijnje tekenen zo goed als onmogelijk is. TIP: Maak een permanent make up eyeliner nooit te donker de eerste keer, lichter maken of verwijderen kost veel moeite maar donkerder maken is vrij eenvoudig.

Eyeliner craficliner

De craficliner eyeliner geeft u een traditionele make-up uitstraling doordat deze meestal boven of onder de wimpers wordt aangebracht en is een stuk dikker als de infralash.
Eigenschappen van de craficliner eyeliner:  
  • Make up look
  • Dik naar dun
  • Dikke lijn
  • Licht naar donker
De Graficliner eyeliner
De craficliner eyeliner is een dun lijntje of een echte opvallende lijn die doormiddel van een mooie pigmentatie boven of onder de wimpers gepigmenteerd wordt. Deze kan uit meerdere kleuren bestaan of ook van licht naar donker gepigmenteerd worden. Deze techniek geeft meer opvallende en “opgemaakte” ogen dan de Infralash techniek. U kunt deze techniek beschouwen als permanent make up die lijkt op traditionele make-up maar dan nauwkeuriger. U kunt er voor kiezen om de eerste behandeling de kleur niet te donker te maken en als u niet tevreden bent of u het te licht vind dan bij een eventuele tweede behandeling het donkerder te laten maken. TIP: Maak een craficliner nooit te donker de eerste keer, lichter maken of verwijderen kost veel moeite maar donkerder maken is vrij eenvoudig. Zo kan hij nooit te donker worden en kunt u altijd genieten van een perfecte eyeliner.
laat google review achter
qr-code SCAN de permanent make up studio review

© Copyright 2018 De Permanent make up Studio
All rights reserved / Privacy policy