Home » De naald removal behandeling

Naald removal behandeling

Waarom zou er voor de naald removal behandeling gekozen worden als deze in de meeste gevallen langzamer is dan de laser behandeling?
De mensheid gebruikt al meer dan 5000 jaar pigmenten om het lijf mee te versieren, wat vroeger vaak met natuurlijke kleurstoffen van bijvoorbeeld bessen gedaan werd. De laatste jaren is dit pigment met grote stappen vooruit gegaan en blijft het veel beter in de huid aanwezig dan vroeger, maar door deze eigenschappen is het ook steeds moeilijker om het weer uit de huid te verwijderen. Al het pigment dat niet meer op een natuurlijke wijze door de huid afgevoerd kan worden wordt ook nog eens door ons lichaam ingekapseld. De laser kan een hoop van deze pigmenten verwijderen maar niet alles….. en daar komt onze unieke naald removal techniek om de hoek kijken.
Als het pigment niet met de laser verwijderd of behandeld kan worden dan gaan wij over op onze eigen unieke naald removal techniek. Met deze zelf ontwikkelde techniek kunnen wij het pigment alsnog verwijderen of lichter maken wanneer deze niet meer met de laser te behandelen is. Wij kiezen niet voor de laser als een pigment een uv filter heeft waar we met de lichtstraal niet doorheen kunnen komen, of als het een pigment kleur betreft die stoffen bevat die niet goed kunnen worden opgelost.

Klik hier om direct naar de laser behandeling pagina te gaan.

Dit is niet het enige voordeel dat de naald removal techniek heeft. Met de laser gaat het verwijderen vaak erg snel maar met de naald removal techniek kunnen we zeer gedozeerd het pigment langzaam lichter maken tot het gewenste resultaat is verkregen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een iets te donkere eyeliner die de klant een fractie lichter wilt hebben, de laser gaat hiervoor vaak te snel. Wij zullen voordat de behandeling begint uw pigment probleem goed bekijken en dan pas met u beslissen welke behandeling het meest geschikt voor u is.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van klanten die bij ons geholpen zijn met hun pigment problemen:

Permanent Make Up wenkbrauwen verwijderen met de naald techniek

De eyeliner lichter maken

We hebben verschillende naald removal behandelingen, hieronder volgen enkele voorbeelden:

  • Geheel verwijderen van permanent make up
  • Geheel verwijderen van Tatoeages
  • Donker pigment zeer nauwkeurig lichter maken
  • Gedeeltelijk verwijderen (bijvoorbeeld te dikke wenkbrauwen of eyeliner dunner of korter maken)
  • Uitgelopen eyeliner verwijderen
  • Te hoge boog in de wenkbrauwen aanpassen

De naald removal techniek zal de huid wat langer dan normaal open houden en de inkapseling die het lichaam heeft gemaakt rond het pigment oplossen.Hierdoor kan het lichaam een klein gedeelte van het pigment zelf afvoeren en een ander klein gedeelte uit de huid naar buiten afvoeren. De huid kan na de behandeling rood en gezwollen zijn en heeft enkele dagen nodig om te herstellen, voor een volgende behandeling moet u minimaal 4 weken de huid laten rusten. Na uw laatste correctie behandeling moet u minimaal 2 maanden wachten tot u weer nieuwe permanent make up mag laten zetten.

Wij zien u graag in onze studio voor een PMU naald removel behandeling

laat google review achter
qr-code SCAN de permanent make up studio review

© Copyright 2018 De Permanent make up Studio
All rights reserved / Privacy policy