Home » PMU behandelingen in Zaandam

PMU behandelingen

Een PMU behandeling wordt ook wel eens PMU tattoo genoemd en wordt door de specialist uitgevoerd. Alle permanente pmu behandelingen die wij uitvoeren in onze studio zijn specifiek gericht op de wenkbrauwen en eyeliner. Wij werken volgens een zogenoemde hairstrokes of schaduw techniek bij de permanente wenkbrauwen, bij de permanente eyeliner kunt u kiezen tussen de infralash en de graficliner. Wij zijn tevens gespecialiseerd in PMU correctie of verwijderen van bestaande of verkeerd aangebrachte permanent make up.

De PMU behandelingen zijn voor zowel dames en heren en worden altijd door een PMU specialist uitgevoerd en niet door een tattoo artist, deze twee technieken zijn zeer verschillend van elkaar. Bij een behandeling kunnen wij de wenkbrauwen een vollere aanblik geven of u van totaal nieuwe permanente wenkbrauwen voorzien, bekijk op onze website de vele mogelijkheden. De permanente eyeliner kan dik aangebracht worden voor wat hardere uitstraling, en als de specialist hem licht aanbrengt dan zal deze behandeling niet echt opvallen maar wel die extra sprankeling in uw ogen geven.

Kijk voor prijzen op onze PMU prijslijst.

Permanent make up Zaandam

Verschillende PMU behandelingen:

  • Hairstrokes wenkbrauwen
  • Schaduw techniek wenkbrauwen
  • Eyeliner
  • Bijwerken
  • Verwijderen
  • Lichter maken
  • Correctie
  • Reparatie

Correctie of verwijderen

PMU correctie of verwijderen?  Ontevreden over uw permanente wenkbrauwen of permanente eyeliner die u ergens anders heeft laten aanbrengen? Wij bieden de mogelijkheid om deze aan te passen of zelfs geheel te verwijderen in onze studio. Ook is er een PMU behandeling om de bestaande pigmentatie lichter te maken, de vorm aan te passen of de kleur bij te werken.

Kleurbepaling

Kleurbepaling is ook een zeer belangrijk punt (specialisatie), veel te vaak wordt er een te warme of te koele kleur voor een persoon gekozen en dat zal resulteren in te opvallende permanente wenkbrauwen of eyeliner die niet één zijn met het gezicht. De meeste mensen vinden een neutrale natuurlijk overkomende kleur het mooiste, maar soms is een harde make-up kleur ook mooi en dit behoord natuurlijk ook tot een van de mogelijkheden.

Pigmentvlekken verwijderen

Het verwijderen van uw pigmentvlekken of ouderdomsvlekken is ook een specialisatie die wij uitvoeren. Doormiddel van de laser of naald techniek in combinatie van de “natural pigment removal” vloeistof kunnen we de pigmentvlekken zo goed als helemaal laten verdwijnen in één of meerdere behandelingen. De behandeling wordt uitgevoerd doormiddel van de laser of naald techniek .

PMU behandelingen
Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt hebben over onze PMU behandelingen.
laat google review achter
qr-code SCAN de permanent make up studio review

© Copyright 2018 De Permanent make up Studio
All rights reserved / Privacy policy